Hotelperikelen (2)

De lift………….

Zoals eerder uitgelegd heeft het hotel een basishuis en een dependance. De lift in het hotel is erg groot veel spiegels en vrij luxe uitgevoerd, de lift in de dependance is erg klein, donker en niks bijzonders.
Deze week werk ik samen met een collega in Bellevue (de dependance). Ik had vandaag de 2de, 3de en 4de verdieping en zij de kelder, begane grond en 1ste verdieping.
In Bellevue hebben we veel materiaal mee te sjouwen steeds van etage naar etage, en zo was het dat ik met de poetswagen, de handdoekwagen, waszakwagen en de stofzuiger naar boven moest in de lift naar de 4de etage. Omdat de lift dus zo klein is kun je maar 2 dingen tegelijk meenemen.
Op de 4de etage twee stuks uitgeladen en ik stap weer in de lift om de rest op te halen…..Ik druk op het knopje van de 2de en er gebeurd niets.
Nog eens gedrukt en de deuren gaan weer open….vervolgens gaan de deuren weer dicht en maakt de lift een soort van “sprongetje”! OEPS….ik heb liever niet dat liften springen en rare geluiden maken eigenlijk….
Uiteindelijk zakt ie toch naar beneden, maar na een paar seconden, hij was net lekker op gang…., komt ie met een grote schok tot stilstand! Deuren bleven dicht en Jac had een behoorlijk onbehaaglijk gevoel! Wat nu?
Op de knop om de deuren te openen gedrukt, geen resultaat. Dan maar op de alarmbel drukken. Ik heb een aantal keer gedrukt maar er komt geen reactie….Na een tijdje mega irritant op die bel gedrukt te hebben klinkt er eindelijk een stem ergens ver weg. Of ik op wilde houden met op die bel te drukken!
Uiteindelijk bleek dat ik vast zat tussen de derde en de tweede verdieping toen ze de deuren open gemaakt hadden. De rest van de dag konden we de lift niet meer gebruiken en moesten we steeds trap op, trap af met alle spullen.
Ik heb mijn 30 minuten beweging wel gehad dus vandaag!

Advertenties

5 thoughts on “Hotelperikelen (2)

 1. Doortje schreef:

  O bah, dat was niks voor mij geweest,ze hadden me in Holland kunnen horen krijsen.

  Liefs, Doortje

 2. de5jeetjes schreef:

  Meen je dat Doortje? Nee joh, geen paniek daar heb je niks aan hoor, gewoon wachten. Hij zei tegen me; het kan nog wel ff gaan duren…daarop antwoorde ik; als je mij een asbak en mijn sigaretten brengt houd ik het nog wel een poosje vol hoor! Hahaha.

 3. Leo schreef:

  Heb je dat ding niet gewoon overbeladen met al je spullen dan? Goed dat je er wel uitgekomen bent, stel je voor dat je vast was blijven zitten, jakkes!

 4. Jacqueline schreef:

  Ik had niks bij me hoor, stond zonder spullen in de lift. En ik heb een kwartier of zo vast gezeten, haha.

 5. ineke schreef:

  jeetje, is leuk natuurlijk. Maar hoe kon je dan met al je wagens heen en weer??? Of echt alles dragen: beddengoed-handdoeken, schoonmaakspullen, vuile zooi….. pfffft lekker zeg…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s