Hotelperikelen….wat ik mee maak op mijn werk. (1)

Zoals jullie weten (of misschien niet) werk ik in een hotel in Duitsland. We hebben 70 kamers verdeeld over 2 “huizen”. In het ene huis, hier genoemd “het hoofdhuis” hebben we 3 verdiepingen met in totaal 42 kamers, dat zijn 1 pers kamers of 2 pers kamer. Dan hebben we nog de dependance die direct naast het hoofdhuis staat, en ondergronds bereikbaar is, met 28 2 pers kamers.
Het is een ****hotel.
We hebben hoofdzakelijk oudere jongeren (55+) en zakenlieden als gasten. Het hotel is eigendom van s’werelds grootste hotelketen (niet nader te benoemen).
Uiteraard hoor en zie ik dingen die interessant zijn…….En ik zal het niet nalaten jullie daarvan mee te laten genieten!

Het is donderdag, er is veel werk die dag en we hebben gemiddeld ieder 18 kamers te doen. Ik had de pech dat 17 ervan vertrokken die dag en dat betekend dat een kamer van onder tot boven schoon moet worden gemaakt.
Kamer 216 stond als onbekend op mijn lijst en dat is meestal een schone kamer, die de dag ervoor niet klaargemeld is, het kan ook zijn dat de kamer nog gedaan moet worden, maar zoals gewoonlijk ga ik dan op de kamer kijken wat er gedaan moet worden.
Zo ook die donderdag om kwart over 12. Ik klop op de deur, geen reactie. Ik open de deur en kijk in de badkamer links van me en die ziet er picobello uit, voor de zekerheid kijk ik ook altijd in de slaapkamer, dus ik klop op de binnendeur die vreemd genoeg dicht is….op het moment dat ik die deur open kijk ik naar het bed en zie daar een man en een vrouw heftig verwikkeld in het liefdesspel…..OEPS!
Op dat zelfde moment draait de man zijn hoofd en ziet me….totaal verrast mompel ik nog een excuses en sluit snel de deur!
Heb ik dat weer! Het is me namelijk al eens overkomen, maar toen met een ouder echtpaar en wat ik nu zag was toch een stuk aangenamer…..mooie strakke lichtgebruinde mannenbillen, niet verkeerd.
Ik ben daarna even naar de receptie gelopen en heb gevraagd waarom er gasten waren in die kamer? Bleek dat ze de kamer, die eigenlijk schoon was, verhuurd hadden voor een paar uurtjes……
Pijnlijk was het voor beide partijen, maar we hebben wel gelachen daarna in de kantine toen ik het vertelde!

Wat zou jij doen in mijn geval?

Advertenties

8 thoughts on “Hotelperikelen….wat ik mee maak op mijn werk. (1)

 1. J@n. schreef:

  Zwijgend de deur sluiten en verder gaan met m’n werk.

 2. Leo schreef:

  In ieder geval even genieten van de aanblik als dat echt zo mooi was als jij dat hier verhaalt….

 3. Alette schreef:

  Een heel rood hoofd krijgen hahahah en snel maken dat ik weg kwam

 4. snuutje schreef:

  Tja, Ik zit met grote regelmaat in hotels en dan komt de housekeeping toch wel vaker dan me lief is binnen vallen als ik uit de nachtdienst kom en nog heerlijk lig te pitten. Bordje met niet storen aan de deur en toch binnengaan is ook knap toch?
  Het is wel een rare gewaarwording als er ineens een “vreemde” vrouw naast je bed staat en je wakker wordt hiervan…….

 5. susan schreef:

  Geweldig, blijf vertellen.

 6. de5jeetjes schreef:

  @Snuutje: Deur was niet afgesloten en geen bordje aan de deur met “niet storen”, plus er zouden geen gasten in de kamer moeten zijn. Anders ga ik niet naar binnen!

 7. schoutjes schreef:

  Hallo Jac.
  Dat was wel ff wat anders dan die dagelijkse dingen.
  Maar bij zoiets wordt jij niet warm of koud van.!!!! toch Jac.
  Op naar het volgende tafereel,het wel iets voor op de web-log.
  Liefs xxxxx

 8. Nathalie schreef:

  Haha, dat meen je niet… even voor een paar uurtjes verhuurd heb jij dat 😉 ik zou ook een knalrood hoofd krijgen en snel op zoek gaan naar een collega om het verhaal te delen denk ik. Vervolgens zou ik het verhaal nog vaak aan moeten horen denk ik 😉

  Leuke belevenissen zo !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s